Ιστορία

Η εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ ιδρύθηκε το 1977, με αντικείμενό της την κατασκευή πλαστικών σκαφών αναψυχής. Η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία που τα διακρίνει, προσφέρουν ασφάλεια στη πλεύση τους ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες των ελληνικών θαλασσών.

Το 1990 το ναυπηγείο μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αγίου Βασιλείου στο Ρίο Αχαΐας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας (το Μάρτιο του 2017 κλείσαμε 40 χρόνια λειτουργίας), μας ενισχύει στο να οραματιζόμαστε το μέλλον με αισιοδοξία. Ένα μέλλον, που το ναυπηγείο ΝΗΡΕΥΣ, θα συνεχίσει να έχει κυρίαρχο ρόλο στη βιομηχανία σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , καθώς από 2015 και μετά, τα σκάφη μας εξάγονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και στην Κίνα με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, η εταιρεία, δείχνοντας σεβασμό προς το περιβάλλον έχει εκπονήσει μεταξύ άλλων και μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων.

40+

Χρόνια Εμπειρίας

130+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

140+

Κατασκευές Σκαφών

9+

Χρόνια, πωλήσεις στο Εξωτερικό

Standards & Εγγύηση

Η 40χρονη εμπειρία μας, εγγυάται την κατασκευή σκαφών υψηλής ποιότητας, φροντίζοντας μόνο για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του ναυπηγείου σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να πληρούν πιστά και αυστηρά τις προδιαγραφές για τη κατασκευή πλαστικών σκαφών, εφοδιασμένες με άδεια εγκατάστασης και άδεια λειτουργίας από τη διεύθυνση βιομηχανίας Αχαίας. Στον χώρο παραγωγής βρίσκονται εγκατεστημένα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας – υγρασίας, καθώς επίσης και συστήματα εξαερισμού, διαμορφώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις καλύτερες συνθήκες παραγωγής και εργασίας.

Ευρωπαϊκά Πρότυπα

Για τον καλύτερο έλεγχο όσον αφορά την παραγωγή είναι διαθέσιμα: Τμήμα πλαστικών, τμήμα συναρμολόγησης, τμήμα ξυλουργικής, τμήμα ηλεκτρολογικού και γενικού εξοπλισμού, συνεργείο τοποθέτησης εξωλέμβιων μηχανών και τμήμα φινιρίσματος. Όλα τα σκάφη μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και συνοδεύονται από πιστοποιητικό CE.

Στόχος

Μοναδικός μας στόχος, ακολουθώντας τις εξελίξεις της σύγχρονης ναυπηγικής και ταυτόχρονα τις αξίες και τα ιδανικά της εταιρείας μας, είναι η κατασκευή πολυεστερικών σκαφών αναψυχής, που διέπονται από 3 βασικές αρχές:

Αντοχή – Ασφάλεια – Ποιότητα Κατασκευής.

Αυτά τα στοιχεία, είναι που έκαναν χιλιάδες πελάτες να προτιμήσουν τα προϊόντα μας και να μας εμπιστευτούν στο πέρασμα του χρόνου, και πάνω σε αυτά θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και στο μέλλον, διατηρώντας τα standards των σκαφών ΝΗΡΕΥΣ σε υψηλά επίπεδα

Skip to content